Customized items


Wat is de levertijd van de customized items?

De levertijd van customized items is +- twee weken. De levertijd is onder voorbehoud en kan in sommige gevallen afwijken. Houd er rekening mee dat het drukker is tijdens de feestdagen (en Valentijnsdag!) en je daarom je bestelling op tijd moet gaan plaatsen. De bestellingen worden op chronologische volgorde geborduurd en verzonden dus er worden geen bestellingen naar voren geplaatst.

 

Tijdens de feestdagen vermeld ik een vaste datum tot wanneer je kan bestellen om er zeker van te zijn dat je je op tijd bestelling ontvangt! 

Kan ik na het plaatsen van de bestelling nog aanpassingen doorgeven?

Indien ik nog niet bezig ben geweest met je bestelling en de gewenste aanpassing mogelijk is, kan je de aanpassing(en) gerust doorgeven. Je kan contact opnemen via het contact formulier of door te mailen naar info@moon-line.nl

Borduur je ook designs op aanvraag?

Mocht je een bepaald design willen etc. kan je gerust contact opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@moon-line.nl en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

 

 

In elk product wordt de nodige tijd gestopt om een kwaliteit waardig product te leveren. De prijzen zijn gebaseerd op de kosten van de kledingitems zelf (blanco truien etc..), de benodigdheden voor het kunnen borduren, de onderhoudskosten van de machine en uiteraard de tijd en werk dat ervoor nodig is. Ik verkoop de customized items voor de laagst mogelijke prijs en daarom zijn de kortingscodes in de meeste gevallen niet geldig op deze items.

 

Elk gepersonaliseerd item is identiek en kan hierdoor soms in beperkte mate afwijken van de productfoto's of een kleine imperfectie hebben. Houd er rekening mee bij het bestellen van een line art, dat details (kleiner dan 0.5 cm) kunnen afwijken. Hierdoor zal de foto nooit identiek aan de foto zijn. In loop der tijd veranderen wij ook af en toe van het type sweaters en hoodies dat wij gebruiken, waardoor er misschien andere koorden aan de trui zit of de kleur in mate afwijkt. Indien je een donker kledingstuk laat borduren, kan het zo zijn dat je een witte afdruk ziet van het borduurraam dat is gebruikt. Deze waas kan je gemakkelijk verwijderen door er even met een natte doek over heen te gaan of het item eerst uit te wassen (let op: was je geborduurde product altijd binnenste buiten).


Nog een vraag of heb je een specifieke wens? Neem gerust contact op!