• Verzending binnen 1-2 werkdagen * (m.u.v. pre-orders)
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Retourneren / ruilen


Lees het hele retourbeleid door voordat je iets terugstuurt!

 

Stap 1: aanmelden

Meld (& verzend) je retour binnen 14 dagen aan via info@moon-line.nl en vermeld het volgende:

1. Je bestelnummer (vind je in de bestelbevestiging)

2. Welke items worden geretourneerd

3. De reden van het retourneren

(Je hoeft geen reactie af te wachten)


De 14 dagen gaan in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen, als iemand anders je bestelling in ontvangst heeft genomen of wanneer het pakketje op een afhaallocatie is afgeleverd.


Stap 2: retourformulier

Print het retourformulier en vul deze volledig in. Dit retourformulier zend je mee terug naar ons met de bestelling die je wilt gaan retourneren.


Stap 3: Versturen

Pak het retour netjes in en verzend het zo snel mogelijk naar ons retouradres. Een verzendlabel dient zelf bij een postdienst naar keuze aangemaakt te worden (via bijv. website/app van PostNL). De kosten zijn voor de koper & zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd is.

 

De items dienen in goede staat worden teruggestuurd (zie algemene voorwaarden).

 

Zorg ervoor, vanwege de drukte bij postbedrijven, dat je jouw retourzending op tijd verstuurd zodat deze binnen het retourtermijn van 14 dagen door ons wordt ontvangen.

 

Retour afgeven op locatie of naar een servicepoint sturen is niet mogelijk.


Stap 4: terugbetaling

Als wij de/het product(en) in goede staat hebben ontvangen en binnen de retourtermijn van 14 dagen ontvang je je geld binnen 7 dagen terug op je rekening of wordt je Klarna bijgewerkt. Wij sturen geen bevestiging na het ontvangen van je retour.

Heb je een item uit de mega summer sale teruggestuurd? Dan ontvang je een tegoed code.


Geretourneerde bestellingen worden alleen verwerkt als het voldoet aan ons retourbeleid en de algemene voorwaarden.

 

Is dit niet het geval? Wij laten je retour dan 7 dagen liggen, in deze tijd kan je contact met ons opnemen voor het terugsturen van de bestelling (kosten consument). Dit geldt ook voor retouren die niet zijn aangemeld. Na 7 dagen wordt het item/de items weggegeven aan een goed doel.


* Vanaf april 2023 vragen wij retourkosten per aangemelde retour. De retourkosten zijn gelijk aan de verzendkosten van de geplaatste bestelling.

Deze maatregel is nodig voor het bewustzijn van de klant voor de toenemende retourneren en kosten.


Ruilen

Het is ook mogelijk om een product te ruilen voor een andere maat/variant of een item met dezelfde prijs. De voorwaarden waar een retour aan moet voldoen geldt ook voor het ruilen. De kosten van het terugsturen is voor de klant en wij nemen de kosten op ons voor het verzenden van het vervangende item. Bij het ruilen dient het formulier te zitten die je onderaan de pagina kan downloaden.

 

Retouradres:

 

Moonline.nl

Linthorst Homanstraat 2A

7902 NG Hoogeveen

NEDERLAND

 

Retourformulier Moonline
Formulier Ruilen